Hüseyinoğlu Ortaokulu

Telefon : 05452292010
WEB https://huseyinogluortaokulu.meb.k12.tr
Adres : HÜSEYİNOĞLU KÖYÜ MUSABEYLİ/KİLİS
VİZYON : Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,kültürel değerlerini bilen ve sahip çıkan,ecdadını tanıyan,geçmişinden ders alıp geleceğe yürürken ecdadından güç ve feyz alan,hak ve adalete inanıp hakkaniyetli ve adaletli davranan,üretken,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.
BAŞARILAR :

Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : Toplu ve şahsi
Yerleşim Yeri : HÜSEYİNOĞLU KÖYÜ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : KİLİS İL MERKEZİNE 38KM MUSABEYLİ İLÇE MERKEZİNE 6KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : bocce-futbol-basketbol-voleybol